Stoppen met wiet roken tips

Hevig gebruik van cannabis zal op den duur tot allerlei problemen kunnen leiden. Dagelijkse blowers wuiven de gevaren maar al te vaak weg. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Iedere dag een joint roken in de avond kan al snel onderdeel van de routine worden. Om die reden is het aan te raden om iedere week enkele aansluitende dagen niet te blowen. Een advies dat ook door veel coffeeshops gegeven wordt.

Wanneer men eenmaal verslaafd geraakt is kan men ook geldproblemen krijgen. Want de wiet is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen. U werkt straks alleen nog maar voor het blowen.

Wie weet heeft u gedachten om te stoppen met blowen. Dan kan het artikel stoppen met blowen als verplicht leesvoer worden beschouwd. Voor wie goed is voorbereid, is het stoppen met blowen nu eenmaal een stuk eenvoudiger. Een eerste stap is gezet wanneer u zich goed inleest.

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Niet voor niets mogen coffeeshops alleen aan 18 jaar en ouder verkopen.

Geschreven artikelen