Nadelen van wiet

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Maar tienduizenden mensen hebben met een cannabisverslaving te kampen. Voor stoppen met blowen meldt men zich steeds vaker aan bij een verslavingskliniek.

U gaat na het stoppen met blowen beter in uw vel zitten. U gaat weer beter voor uzelf zorgen. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Cannabisgebruikers kunnen ook moeite hebben met het onthouden van dromen. Stoppen met blowen zal ervoor zorgen dat u dromen weer kunt onthouden.

Cannabisgebruikers kunnen met het afkicken moeite hebben. Vooral in de eerste week kunt u veel afkickverschijnselen ervaren. De ontwenningsverschijnselen kunnen een paar dagen aanhouden. Bepaalde lichaamsfuncties gaan door het stoppen met blowen beter functioneren. Uw uithoudingsvermogen wordt door het stoppen beter. Uw longen worden weer schoon.

Wie weet bent u enorm onrustig in de eerste dagen na het stoppen met blowen. Gebruik dit niet als smoes om weer te blowen. De onrust vermindert na een aantal dagen vanzelf.

Het artikel stoppen met blowen bevat praktische tips voor bij stoppen met blowen. Heeft u last van ernstige bijwerkingen dan onderstreept dit toch hoe verslavend blowen kan zijn. Ga niet op zoek naar een excuus om toch te blowen, bijvoorbeeld dat het allemaal zo heftig is.

Angstproblemen kunnen verergerd worden door het blowen. Men kan er ook pas later achter komen dat men bepaalde angsten heeft ontwikkeld. Dagelijkse cannabisgebruikers lopen meer kans om angstklachten te ontwikkelen. Laat daarom iedere week voor minstens twee dagen de joint even liggen.

Geschreven artikelen