Nadelen blowen

Het is gek om te denken dat blowen uit te bannen is. Toch wil een groot deel van de cannabisgebruikers ermee stoppen. Men kan er uiterst goede redenen voor hebben. Voor veel cannabisgebruikers is het niet meer te betalen. Bovendien kan men afhankelijk raken van cannabis.

Het is lekker om niet meer in de constante roes te zitten wanneer u bent gestopt met blowen. U zult het heerlijk vinden om weer nuchter door het leven te gaan. Wie nuchter door het leven gaat zal daarnaast beter slapen. Veel blowers hebben bovendien moeite met het onthouden van dromen. Stoppen met blowen zal ervoor zorgen dat u dromen weer kunt onthouden.

Slecht kunnen concentreren in de eerste week na stoppen wordt veel genoemd. Slecht in slaap komen is een andere bijwerking. Net als bij het stoppen met roken kunt u door het afkicken van blowen geirriteerd zijn. Ook kan het zijn dat het u wel makkelijk afgaat en dat u van weinig last krijgt. Hoe langer en meer u heeft geblowd, hoe groter de kans op bijwerkingen. Bij jarenlang blowen kan stoppen lastig zijn.

Neem het artikel tips voor stoppen met blowen eens door voor meer hulp bij stoppen met blowen. Ernstige bijwerkingen wijst er toch maar op dat er sprake is van een blowverslaving die moet worden overwonnen. De bijwerkingen moeten niet een reden zijn om weer een joint op te steken.

Geschreven artikelen