Minderen met blowen

Men kan soms blowen om even te ontspannen. Verder vindt men het soms een sociaal iets: blowen met vrienden. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Blowen kan de oorzaak zijn van allerlei klachten.

Ook de hersenen worden door het blowen anders. Na het blowen slapen we anders. Soms slaapt men zonder joint niet of slecht. Ook zegt men niet te dromen of ze niet te onthouden.

Ook de politiek lijkt een oordeel te vormen over cannabisverslaving. Door de sterke wiet van de afgelopen jaren is het verslavingsprobleem gegroeid. Verslavingsinstituten zien dat steeds mensen zich met een cannabisverslaving zich melden.

Een zoektocht op Google leert ons dat er over blowen nog meer te lezen is. We raden u aan om afkickverschijnselen blowen door te nemen. Probeer uzelf vooral ook te motiveren.

En geef maar toe dat blowen u lui maakt. Misschien doet u uw werk wel veel slechter. Gesprekken met anderen kunnen chaotisch gaan verlopen.

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. Ook tijdens het blowen kan angst optreden. Ook in combinatie met medicijnen kan blowen slecht vallen.

Geschreven artikelen