Men gebruikt vaker mobiele telefoon voor online winkelen

We zien dat men steeds meer online betaalt. Door het betaalsysteem iDeal wordt steeds meer terrein gewonnen. Dit maakte de belangenorganisatie voor thuiswinkels onlangs bekend. Wat vooral opvallend is, is dat de betalingen ook steeds vaker met de smartphone worden gedaan.

Daarnaast hebben veel consumenten zoveel vertrouwen in online webshops, dat het merendeel van de consumenten vooraf betaald. Slechts vier procent van de consumenten kiest voor achteraf betalen. Verder blijft via creditcard betalen nog razend populair.

Dat er steeds meer gebruik van de smartphone gemaakt wordt bij online shoppen is niet vreemd. U kunt via de mobiele telefoon gemakkelijk online dameskleding bestellen. In uw eigen tijd kunt u dan kleding aanschaffen. Het is voor fysieke winkels lastig zo een voordeel te leveren.

De gewone computer is nog altijd het populairst voor online aankopen. Op de gewone computer is het bekijken van plaatjes van de producten makkelijker. Vooral met kleding is het belangrijk dat u weet wat u krijgt.

Geschreven artikelen