Dagelijks blowen

Veel mensen zijn het erover eens dat blowen ontspannend is. Zeker kan het met vrienden erg leuk zijn. Echter realiseert u zich goed dat veel en vaak cannabis gebruiken ook negatieve gevolgen heeft. Problemen kunnen ontstaan op verschillende gebieden.

Er is een behoorlijke groep cannabisgebruikers die iedere dag blowt. Geadviseerd wordt om minimaal twee dagen per week geen wiet te roken. Dit zorgt ervoor dat u niet iedere dag stoned bent.

Wanneer u blowt kan het zijn dat u daardoor niet zoveel zin heeft om dingen te ondernemen. Het kan dus zijn dat u op uw werk slechter presteert door blowen. U kunt zich ook gaan terugtrekken omdat u dingen zonder joint saai vindt.

Online kunt u veel over blowen leren. Het artikel stoppen met blowen bevat goede tips voor wanneer u van plan bent met het blowen te stoppen. Op het moment dat u goed bent voorbereid wordt stoppen met blowen een stuk gemakkelijker.

U kunt beter helemaal niet blowen bij psychische klachten. U leest soms dat patiënten er baat bij hebben, maar echt bewezen is het niet. Houd het gebruik ook beperkt wanneer u er wel baat bij blijkt te hebben. Niemand zal niet echt opknappen van altijd stoned zijn.

Geschreven artikelen