Dagelijks blowen

Men kan soms blowen om even te ontspannen. Verder vindt men het soms een sociaal iets: blowen met vrienden. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Veel verschillende dingen die toch belangrijk zijn worden door het blowen beïnvloed.

Geen enkele dagelijkse blower heeft dit zo van te voren gepland. Rook 2 dagen in de week geen wiet om ervoor te zorgen dat u geen dagelijkse gebruiker wordt. Ook coffeeshops zullen dit advies geven.

Sta eens stil bij de schadelijke consequenties en denk er niet te lichtzinnig over. Langzaamaan wordt de kwaliteit van het leven door blowen minder. Het is voor de gebruiker niet merkbaar, maar voor de buitenwereld wel.

Stoppen met blowen kan uw interesse hebben getrokken. U kunt dan in ieder geval uit de voeten met boek stoppen met blowen. Beslagen ten ijs komen is bij het stoppen met blowen essentieel. U weet dus wat u te doen staat.

Veel mensen worden van het wiet roken maar behoorlijk lui. Ook de prestaties op het werk worden slechter. Uw hele leven kan op den duur rond het blowen worden ingericht.

Geschreven artikelen