Cannabis en ik

Men zegt dat je van blowen tot rust komt. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. We raden af om dagelijks te blowen. Blowt u iedere week minstens twee dagen niet, dan zit u goed.

Blowen kan gezellig zijn maar ook gevaarlijk. Blowen kan bijvoorbeeld leiden tot afhankelijkheid. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Dan kan men ook al snel dagelijks wiet gaan roken.

Kenmerkend voor blowen is de vergeetachtigheid die ermee gepaard gaat. Onthouden van dingen wordt lastiger. Afspraken worden vergeten en men krijgt hierover conflicten.

Stoppen met blowen kan door de tips in Hoe kan ik stoppen met blowen op te volgen. U leert met welke valkuilen u rekening moet houden na het stoppen met blowen. Want het is immers niet altijd gemakkelijk om te stoppen met blowen. Maar met een goede voorbereiding gaat het ook u lukken.

Een joint is vaak een combinatie van wiet en tabak. Tabak is zeer giftig. Volgens expert bevat tabak 3000 schadelijke bestanddelen. Dit krijgt uw lichaam dus naast de cannabis te verduren. Een extra kans op allerlei vervelende ziekten.

Geschreven artikelen