Cannabis en ik

Overmatig cannabisgebruik leidt in de meeste gevallen tot problemen. Mensen die dagelijks blowen lopen een verhoogd risico. En deze groep bevat minstens 80.000 mensen die dagelijks blowen.

Wees verantwoord en vooral ook terughoudend in het cannabisgebruik. De negatieve invloed van blowen op de kwaliteit van het leven mag niet worden onderschat. Hoewel het gaat om softdrugs kunt u het beste het gebruik in de hand houden.

Iedere dag een joint roken in de avond kan al snel onderdeel van de routine worden. Om die reden is het aan te raden om iedere week enkele aansluitende dagen niet te blowen. Coffeeshops kunnen hier u verder over adviseren.

Want geef toe, blowen kan u verschrikkelijk lamlendig maken. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. Of u bent uiterst gefocust op het blowen dat u belangrijke dingen verzaakt.

Wie weet heeft u gedachten om te stoppen met blowen. Het artikel stoppen met blowen doornemen is dan een hele goede eerste stap. Voor wie goed is voorbereid, is het stoppen met blowen nu eenmaal een stuk eenvoudiger. En u wilt tips waar u iets aan heeft.

Jongeren die nog geen achttien zijn, moeten al helemaal niet blowen. Cannabis tast dan de hersenen te veel aan. Wachten tot het achttiende levensjaar dus.

Geschreven artikelen