Afkickverschijnselen wiet

Veel mensen blowen om tot rust te komen en te ontsnappen van de dagelijkse problemen. Nog leuker is het natuurlijk om met andere blowers te doen. Het risico dat men met te veel blowen loopt wordt vaak vergeten. Soms ziet men zelfs veel te laat dat het blowen voor allerlei problemen zorgt.

Ook de politiek lijkt zich met softdrugs te bemoeien. Men maakt zich zorgen over de hoge THC-concentratie van de laatste jaren. Meer en meer mensen met een cannabisverslaving zoeken hulp bij een kliniek.

Na enige tijd kunt u gaan merken dat hoe u slaapt sterk afhankelijk van het blowen is geworden. Het kan zelfs zo erg zijn dat men zonder joint wakker ligt. Verder kan men moeite hebben met het onthouden van dromen.

Wanneer men eenmaal verslaafd geraakt is kan men ook geldproblemen krijgen. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat wiet steeds duurder wordt. Hoeveel moet u gaan betalen ervoor voordat u stopt?

Omdat stoppen met blowen niet altijd eenvoudig is, kunt u natuurlijk wel wat praktische tips gebruiken. Zo kunt u stoppen met blowen doornemen voor goede tips rond stoppen met blowen. Ook belangrijk is het dat u voor de volle honderd procent achter het stoppen met blowen staat.

Geschreven artikelen