Afkicken van blowen

Blowt men veel en vaak, dan kan er op den duur flinke schade door ontstaan. Mensen die dagelijks blowen lopen een verhoogd risico. Het gaat daarbij om een groep van zeker tachtigduizend mensen.

Ook hoe u slaapt staat onder invloed van het blowen. Soms is men zo afhankelijk dat men moet blowen om te kunnen slapen. Blowers kunnen het lastig vinden om dromen te onthouden.

Want geef toe, blowen kan u verschrikkelijk lamlendig maken. Het kan ervoor zorgen dat uw prestaties op de werkvloer enorm achteruit gaan. Uw hele leven kan op den duur rond het blowen worden ingericht.

Wie weet heeft u gedachten om te stoppen met blowen. Dan kan het artikel stoppen met blowen als verplicht leesvoer worden beschouwd. Voor wie goed is voorbereid, is het stoppen met blowen nu eenmaal een stuk eenvoudiger. Een gedegen advies is dan belangrijk.

Laat de joint ook maar liggen wanneer u angstklachten, psychoses of depressies heeft. Ook tijdens het blowen kan angst optreden. Ook kunt u gaan flippen bij een te hoge dosis.

Geschreven artikelen